PROMOSI COWAY 2019

Promosi Coway 2019 kini kembali dengan penjimatan yang lebih hebat selaras dengan matlamat Coway untuk mencapai 2 Juta pengguna pada tahun 2020. Justeru, Coway telah menawarkan pelbagai jenis promosi yang merangkumi hampir semua model penapis air dan udara untuk individu mahupun korporat.

PROMOSI PENAPIS AIR COWAY NEO

Penapis Air Coway Model Neo menjadi sangat popular ketika Promosi NEO WOW dilancarkan pada bulan 5 tahun 2018. Ketika itu, Coway telah melancarkan promosi penapis air dengan harga serendah RM 65 (RM61 tanpa GST) dengan tempoh kontrak selama 7 tahun. Promosi Neo RM61 itu dilancarkan selama 2 bulan dan telah mencapai hampir 10,000 unit terjual. Kini Promosi NEO WOW kembali dengan harga serendah RM 85 dengan tempoh kontrak selama 5 tahun.

PROMOSI KOMBO PENAPIS AIR DAN PENAPIS UDARA COWAY

Promosi Kombo Penapis Air dan Udara Coway ditawarkan kepada pelanggan baru yang belum memiliki penapis air dan udara Coway. Dengan promosi kombo ini, pelanggan akan menikmati penjimatan bayaran bulanan yang banyak. Promosi kombo ini menggabungkan penapir air paling laris di Malaysia iaitu Penapis Air Villaem dengan Penapis Udara Lombok2 atau Storm.

PROMOSI i-CARE - DISKAUN UNTUK PENAPIS UDARA COWAY

Bukan semua yang mengambil penapis air dan udara Coway menggunakan promosi kombo Coway. Rata-rata pasti hanya mengambil penapis air Coway sahaja kerana kekangan bajet. Justeru, Coway telah membuat promosi iCare - promosi khas untuk pelangan setia Coway yang telah menggunakan penapis udara lebih dari 6 bulan dengan harga diskaun. 

PROMOSI EX-TRADE - TUKAR COWAY LAMA DENGAN COWAY BARU

Coway Malaysia yang kini telah bertapak di Malaysia hampir 12 tahun sudah pasti mempunyai pelanggan setia yang menggunakan produk Coway sehingga tamat tempoh kontrak selama 5 tahun. Promosi Tukar Coway Lama dengan Coway Baru telah diwujudkan bagi memastikan pelanggan setia Coway yang telah menggunakan lebih 5 tahun, terus menggunakan produk Coway. Pelanggan setia Coway bakal menikmati diskaun bayaran bulanan atau tunai dengan menukar ganti produk Coway lama dengan yang baru.

PROMOSI JOM TUKAR PENAPIS AIR LAMA DENGAN COWAY

Untuk pengguna penapis air selain Coway juga mampu memiliki Penapis Air Coway dengan harga diskaun. Kini Coway telah menawarkan pengguna penapis air lama selain Coway untuk tukar-ganti dengan Penapis Air model terbaru Coway iaitu Ombak. 

PROMOSI PENAPIS AIR UNTUK KORPORAT

Selain daripada untuk individu, Coway juga ada menyediakan pakej penapis air khas untuk korporat, syarikat, premis kerajaan dan di tempat awam. Dengan pakej ini, pihak korporat dapat menikmati menjimatkan kos bayaran bulanan di samping dapat menaikkan rupacara korporat.

Ilmam merupakan Penasihat Profesional Coway bahagian jualan yang mempunyai pengalaman luas menguruskan tempahan produk Coway secara Atas Talian mahupun Luar Talian. Ilmam telah menguruskan pemasangan hampir keseluruh Malaysia. 

Untuk maklumat lanjut, boleh telefon/mesej Ilmam di 013-3808709.

Ilmam Mazlan

Saya bersedia untuk membantu anda dengan apa juga persoalan atau khidmat nasihat yang anda perlukan.

Gunakan borang di sebelah untuk membuat temujanji atau menghubungi saya secara langsung.
    error: Content is protected !!
    WhatsApp Whatsapp Saya
    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram